Despre noi

Centrul_Syromed

Syromed Plus este o clinica privata situata intr-o zona centrala a Bucurestului, pe strada Barbu Vacarescu nr.39, langa stadionul Dinamo. Clinica noastra ofera servicii care servesc nevoilor dumneavoastra in domeniile: Ginecologie si ObstetricaUrologie,DermatologieORLEcografieEndocrinologieMedicina Generalasi toate analizele medicale necesare stabilirii diagnosticului afectiunii dumneavoastra.

Intelegem importanta creerii unei relatii medic-pacient bazata pe respect, intelegere si informare. Ascultam pacientul si intelegem problemele sale. Acordam timp indelungat lamuririi si explicarii cauzelor si consecintelor afectiunilor. Credem ca anamneza corecta ajuta la punerea unui diagnostic corect iar tratamentul trebuie sa fie pe de plin inteles si agreat de pacient.

Syromed-receptiePunem la dispozitia dumneavoastra experienta dobandita intru-un timp de 25 de ani de contact cu pacientii la clinici si spitale in tara si in strainatate. In urma acestor ani de experienta informatiile sunt mai bogate, competentele sunt mai cuprinzatoare iar cunostiintele medicale, din punct de vedere teoretic si mai ales practic, sunt laudabile. Aceste abilitati servesc nevoilor dumneavoastra si va asigura corectitudinea diagnosticului.

Experienta medicala indelungata, aparatura de diagnostic si tratament, si contactul uman deosebit fac din clinica noastra un loc confortabil si sigur unde veti gasi solutii la problemele dumneavoastra de sanatate.

Dr.Maria Georgescu

semnatura2