Image


Dr. Abboud Bachar

Absolvent UMF Bucuresti 1985 Medic specialist urolog format la spitalul Panduri, sub indrumarea profesorului Neagu, a obtinut diploma in anul 1988.
  • Atestat in ultrasonografie generala.
  • Membru al Societatii Europene de Urologie.
  • Membru al Asociatiei Romane de Urologie.
  • Educatie medicala continua prin participarea consecventa la congrese si conferinte medicale de specialitate in tara si strainatate.

Chiar daca esti tanar problemele prostatice pot sa apara prin infectii cauzate de bolile cu transmitere sexuala (in continua crestere ).

Tratate la timp se vindeca si nu mai prezinta risc de cronicizare a bolii (prostatita cronica ).
Ultimele cercetari arata ca inflamatia prostatei este un pas in dezvoltarea si progresia hiperplaziei benigne de prostata si a cancerului de prostata (“European Urology Supplements” ).
Din aceste motive pacientii, indiferent de varsta, trebuie sa apeleze la urolog cand prezinta senzatie de golire incompleta a vezicii dupa ce au urinat, cand trebuie sa urineze din nou la interval scurt,cand jetul s-a oprit si apoi s-a reluat.De asemenea pot aparea urinari cu jet slab sau sa necesite presiune pentru a urina. In acelasi context pacientii pot constata ca este dificil de amanat urinarea sau sunt nevoiti sa se trezeasca noaptea pentru a urina.

Prin experienta indelungata si aparatura de ultima generatie putem depista cauza acestor probleme si prin tratamentul corect si complet putem stopa evolutia bolii, oferind pacientilor sansa la o viata normala, si scazind incidenta interventiilor chirurgicale ulterioare.