Image


Despre noi

Syromed Plus este o clinică privată situată într-o zonă centrală a Bucurestului, pe strada Barbu Vacarescu nr.39, lângă stadionul Dinamo. Clinica noastră oferă servicii care servesc nevoilor dumneavoastră în domeniile: Ginecologie și Obstetrică, Urologie, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Medicină Generală și toate analizele medicale necesare stabilirii diagnosticului afecțiunii dumneavoastră.

Înțelegem importanța creării unei relații medic-pacient bazată pe respect, înțelegere și informare. Ascultăm pacientul și înțelegem problemele sale. Acordăm timp îndelungat lămuririi și explicării cauzelor și consecințelor afecțiunilor. Credem că anamneza corectă ajută la punerea unui diagnostic corect iar tratamentul trebuie să fie pe de plin înțeles și agreat de pacient.


Misiunea noastră

Punem la dispoziția dumneavoastră experiența dobândită întru-un timp de 25 de ani de contact cu pacienții la clinici și spitale în țară  și în străinătate. În urma acestor ani de experiență informațiile sunt mai bogate, competențele, cuprinzătoare iar cunostiintele medicale, din punct de vedere teoretic și mai ales practic, sunt lăudabile. Aceste abilități servesc nevoilor dumneavoastră și vă asigură corectitudinea diagnosticului.

Experiența medicală îndelungată, aparatura de diagnostic și tratament, și contactul uman deosebit fac din clinica noastră un loc confortabil și sigur unde veți găsi soluții la problemele dumneavoastră de sănătate.


Image


Contact rapid

Telefoane informatii si programari:
021-2104592 / 0748.92.32.85

Adresa:
Strada Barbu Văcărescu 39, București, România

Image

Echipa noastră

Fie că te pregătești pentru o consultație de rutină sau o investigație de specialitate, cu Syromed Plus ai garanția calității. Punem accent pe detalii, avem medici de excepție, păstrăm o igienă impecabilă și folosim aparatură modernă! Acestea sunt atuurile care ne-au adus mulți pacienți mulțumiți.

Image

Dr. Abboud Bachar

Urologie
Image

Dr. Georgescu Maria

Obstetrică-Ginecologie
Image

Dr. Baciu Ionela

Endocrinologie
Syromed - Dr. Pana Mihaela

Dr. Pana Mihaela

ORL
Image

Dr. Cristea Andra Cristina

Dermatologie

Iată câteva motive pentru care să alegi clinica Syromed:

Ai căutat mult pe internet și vrei să faci cea mai bună alegere? Devino clientul nostru și ai promisiunea că vei fi tratat cu respect, așa cum orice clinica privată ar trebui să își trateze pacienții.

 
Image

Profesionalism

Experiență de peste 25 de ani.


Image

Tehnologie

Am investit în aparatură modernă pentru cele mai precise rezultate.

Image

Igiena

Ustensilele noastre sunt sterilizate la standarde înalte.

 
Image

Încredere

Review-urile noastre spun povestea multor oameni mulțumiți de tratamentul primit la Syromed.


Image

Comunicare

Îți explicăm tot ce e important să știi: diagnosticul, tratamentul, costurile și îți răspundem cu drag întrebărilor.

Image

Programări

Te poți programa atât telefonic cât și completând formularul din site. Ziua și ora le alegi tu!

 

Ce spun pacienții Syromed

"Doamana doctor Maria Georgescu este competenta, urmareste cu toata seriozitatea cazurile pe care le are. Nu uita istoricul pacientei. Ca om este apropiata si calda fata de paciente. Am cunoscut-o intr-un moment dificil pentru mine si mi-a redat increderea. Va multumesc ca existati!"

Emilia GrigorescuPacienta Ginecologie
"Dupa multe consultatii la doctori renumiti, care m-au costat in total o caruta de bani, fara nici un rezultat, am gasit un medic care mi-a acordat atentie si timp (mai mult de o ora ). A luat problema medicala de la inceputurile ei, m-a consultat cu atentie, mi-a facut ecografie si urmeaza sa fac si analize de sange. A fost primul medic care mi-a explicat ce am, nu doar a tacut si mi-a pus in brate o reteta cu care sa ma descurc. Urmez tratamentul de o saptamana si ma simt mult mai bine. Toata stima doctorului Bachar"
Vasile MoraruPacient Urologie
"O prietena mi-a recomandat clinica Syromed Plus. Am fost incantata de serviciile clinicii. La cabinetul de stomatologie doamna doctor Carnu Raluca lucreaza meticulos si cel mai important, fara durere, cabinetul fiind dotat la standarde europene. Aceasta clinica esta dotata cu cabinet de ginecologie, urologie, dermatologie, si se fac chiar si analize de laborator. "
Eugenia AsanPacienta Stomatologie