Ginecologie

Fie ca te pregatesti pentru o consultatie de rutina sau o investigatie de specialitate, cu Syromed Plus ai garantia calitatii. Punem accent pe detalii, avem medici de exceptie, pastram o igiena impecabila si folosim aparatura moderna! Acestea sunt atuurile care ne-au adus multi pacienti multumiti.
Programează-te telefonic

In ce consta consultatia ginecologica?

Consultatia ginecologica este compusa din doua etape. Prima etapa este anamneza si consta in comunicarea cu pacienta despre simptomele sale, istoria afectunii si alte detalii importante. Apoi urmeaza examenul cu valve si tuseu vaginal. La sfarsitul consultatiei se discuta afectiunea si se informeaza pacienta asupra diagnosticului si tratamentului.

Cat timp dureaza consultatia ginecologica?

Consultatia ginecologica dureaza aproximativ 20 de minute.

Cand se efectueaza prima consultatie ginecologica?

Inainte de inceperea vietii sexuale:
-Cand tanara simte modificarea secretiei vaginale, care poate fi patologica, sau daca menstruatiile sunt dureroase si neregulate.
-Prezentarea la medic este indicata chiar inaintea inceperii vietii sexuale, medicul putand da sfaturi competente tinerei pentru a preveni o sarcina nedorita, sau contractarea unor boli cu transmitere sexuala.
Dupa inceperea vietii sexuale:
Se recomanda un consult ginecologic anual care sa contina si un examen citologic (Babes Papanicolau), pentru a detecta modificarile premature care pot duce la aparitia cancerului de col uterin. La acestea se pot adauga investigatii de laborator sau ecografice pe care medicul le considera necesare.

Cum tratam sterilitatea?

Consta in ecografii succesive in anumite zile ale ciclului, la care se pot adauga investigatii de laborator.

In ce consta monitorizarea ovulatiei?

Pacientelor care se prezinta pentru sterilitate li se fac mai multe investigatii pe langa consultul clinic: analize de laborator (hormonale, imunologice, si bacteriologice), ecografii simple sau pentru monitorizarea ovulatiei si investigatia partenerului din punct de vedere clinic si al spermogramei.

Cum tratam bolile cu transmitere sexuala?

Avand in vedere frecventa crescuta si riscul mare de afectare a anexelor (ovare si trompe uterine) care poate duce la sterilitate, se recomanda examen complet al secretiei vaginale si din colul uterin, urmat de tratament tintit, complet si care sa includa obligatoriu si partenerul.

Informatii utile:

Conditiile optime pentru recoltarea examenului citologic Babes-Papanicolau sunt: 24 de ore de repaus sexual si fara igiena intravaginala, obligatoriu sa fie in afara perioadei de sangerare menstruala.

Pentru examenul HPV se recomanda 48 ore repaus sexual si fara igiena intravaginala.

In ceea ce priveste ecografia genitala sau abdominala totala se recomanda ingestia de lichide cu doua ore inainte pentru ca vezica urinara sa fie plina si astfel vizualizarea organelor genitale sa fie mai buna.

Ecografia ajuta la stabilirea unui diagnostic in problemele ginecologice, iar in perioada de sarcina constituie un mijloc foarte important in monitorizarea sarcinii (etapele cresterii fatului, dimensiunile acestuia, morfologia, bataile cardiace, etc)

Dr. Georgescu Maria

Listă de prețuri:

Pachet ginecologie (consult + ecografie ginecologica) 450 RON
Consultatie 250 RON
Control
*la 30 zile de la consultatia initiala
150 RON
Test sarcina 20 RON
Test Chlamydie 80 RON
Mycoplasma-Ureaplasma 110 RON
Extragere sterilet 100 RON
Tratament local 100 RON
Papanicolau 70 RON
Montare sterilet (sterilet si controale incluse) 450 RON
HPV-tipaj viral 400 RON
Secretie vaginala 50 RON
Cultura bacterii 50 RON
Cultura fungi 60 RON
Citologie in mediu lichid 100 RON
ECO sarcina trimestru I 300 RON
ECO sarcina trimestru II 300 RON
ECO sarcina trimestru III 400 RON
ECO transvaginala 300 RON
ECO ginecologica (transvaginala sau abdominala ) 300 RON

Program:

Luni

16:00 - 19:00
cu programare

Marți

09:00 - 12:00
cu programare

Miercuri

15:00 - 18:00
cu programare

Joi

16:00 - 19:00
cu programare

Vineri

09:00 - 12:00
cu programare

S-D

închis

Iată câteva motive pentru care să alegi clinica Syromed:

Ai căutat mult pe internet și vrei să faci cea mai bună alegere? Devino clientul nostru și ai promisiunea că vei fi tratat cu respect, așa cum orice clinica privată ar trebui să își trateze pacienții.

Image
Image

Profesionalism

Experiență de peste 25 de ani.


Image

Tehnologie

Am investit în aparatură modernă pentru cele mai precise rezultate.

Image

Igiena

Ustensilele noastre sunt sterilizate la standarde înalte.

 
Image

Încredere

Review-urile noastre spun povestea multor oameni mulțumiți de tratamentul primit la Syromed.


Image

Comunicare

Îți explicăm tot ce e important să știi: diagnosticul, tratamentul, costurile și îți răspundem cu drag întrebărilor.

Image

Programări

Te poți programa atât telefonic cât și completând formularul din site. Ziua și ora le alegi tu!

 

Ce spun pacienții Syromed

"Doamana doctor Maria Georgescu este competenta, urmareste cu toata seriozitatea cazurile pe care le are. Nu uita istoricul pacientei. Ca om este apropiata si calda fata de paciente. Am cunoscut-o intr-un moment dificil pentru mine si mi-a redat increderea. Va multumesc ca existati!"

Emilia GrigorescuPacienta Ginecologie
"Dupa multe consultatii la doctori renumiti, care m-au costat in total o caruta de bani, fara nici un rezultat, am gasit un medic care mi-a acordat atentie si timp (mai mult de o ora ). A luat problema medicala de la inceputurile ei, m-a consultat cu atentie, mi-a facut ecografie si urmeaza sa fac si analize de sange. A fost primul medic care mi-a explicat ce am, nu doar a tacut si mi-a pus in brate o reteta cu care sa ma descurc. Urmez tratamentul de o saptamana si ma simt mult mai bine. Toata stima doctorului Bachar"
Vasile MoraruPacient Urologie
"O prietena mi-a recomandat clinica Syromed Plus. Am fost incantata de serviciile clinicii. La cabinetul de stomatologie doamna doctor Carnu Raluca lucreaza meticulos si cel mai important, fara durere, cabinetul fiind dotat la standarde europene. Aceasta clinica esta dotata cu cabinet de ginecologie, urologie, dermatologie, si se fac chiar si analize de laborator. "
Eugenia AsanPacienta Stomatologie