5 ingrediente anticelulita

Dintre toate tratamentele anticelulita, cremele sunt cu siguranta cele mai la indemana si cel mai usor de utilizat. Eficienta lor depinde in primul rand de substantele active pe care le contin. Iata care sunt ingredientele pe care sa le cauti cand vrei sa-ti achizitionezi un produs anticelulita:

Cafeina – 10 cesti de cafea pe zi nu te vor ajuta sa scapi de celulita, insa cafeina (sau unul din derivatele ei) incorporata intr-o crema de corp va stimula ciculatia sangelui  si va creste rata metabolismului, avand ca rezultat miscorarea depozitelor adipoase.

Colagen – cea mai buna crema anticelulita trebuie sa contina colagen sau un ingredient care ca stimuleze productia colagenului. Colagenul mentine elasticitatea pielii si ii confera fermitate. Cu cat pielea este mai elastica si mai ferma, cu atat celulita este mai putin vizibila.

5 ingrediente anticelulita - ceai verde

Ceaiul verde – contine o concentratie ridicata de polifenoli care ajuta la arderea grasimilor si previn depunderea lor in zonele problema: fesele, abdomenul, coapsele, bratele.

Retinol (vitamina A) – actioneaza in profunzime prin cresterea productiei de colagen care are ca efect dupa cum am mai spus cresterea elasticitatii pielii si diminuarea aspectului inestetic de “coaja de portocala“.

Algele – rolul acestui ingredient este detoxifierea. Algele elibereaza toxinele retinute de celulele grase si amelioreaza aspectul celulitei.

L-carnitina – este un aminoacid care accelereaza metabolismul si micsoreaza numarul celulelor grase.

Retine insa ca nici cea mai buna crema anticelulita nu va avea rezultatele scontate daca nu este insotita de sport si o alimentatie echilibrata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *